Kinderzangavond in de Grote Kerk

23 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de Sliedrechtse Grote Kerk wordt zaterdag 14 november de jaarlijkse kinderzangavond gehouden. Aan de avond zal meewerken het grote kinderkoor ‘De Jonge Lofstem’ uit Nieuw-Lekkerland e.o. onder leiding van dirigent Jaco van der Have. Op de piano begeleidt Warno Ruting het koor. Ook zal hij enkele soli ten gehore brengen er laat een instrumentaal groepje kinderen van zich horen.

Er is ruim plaats gemaakt voor samenzang, begeleid door de bekende Ridderkerkse organist Arjan Gorseman. Ook hij zal enkele korte soli spelen. De leiding van de avond is in handen van HVC-voorlichter T.W. Kruithof, die ook kort iets zal vertellen over het werk van de stichting HVC en met name het project in India. Voor dit project wordt een collecte gehouden. Van deze avond wordt een opname gemaakt, waarvan de cd gelijk te bestellen is.

De avond begint om 19.00 uur en de toegang is vrij. Giften kunnen ook overgemaakt worden op ABN AMRO Bankrekeningnummer 561455139 van stichting HVC o.v.v. ‘India’. Voor verdere inlichtingen, bellen met HVC-voorlichter T.W. Kruithof: 0183-563628 of 0651-125621, en kijken op www.stichtinghvc.nl.

advertentie
advertentie