Tv-comedians in Comedy Club Havana

23 oktober 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Club Havana heeft een top line-up kunnen regelen voor de derde ‘Comedy Club’ op vrijdag 30 oktober. in plaats. Vanaf 20.30 uur staan er drie talenten en één echte top-comedian klaar om het publiek te vermaken.

Dries Postma kan mooi onder het kopje ‘oud talent’. De veertiger probeert al jaren hip te blijven en doet dat door onder andere heel cool te doen op het podium. Dat lukt hem al een paar jaar erg goed! In 2004 stond Dries zelfs nog in de finale van de Culture Comedy Award, de stand-up comedy wedstrijd van Nederland en België.

Wie van droge humor houdt zal genieten van Cristian Pielich. Naast het winnen van de cabaretwedstrijd Cabakar, bracht hij onlangs zijn eerste tragikomische roman ‘Tot het einde van de tijd’ uit en speelde hij zijn eerste avondvullende show.

Jeroen Pater sluit de avond af. Deze top-comedian is dit jaar nog te zien geweest bij het tv-programma ‘Javier Guzman presenteert Comedy Explosion’ van Veronica. Ook speelde hij onlangs nog op Lowlands.

Om ook de momenten tussen de comedians door leuk te houden is Roel C. Verburg ingehuurd. Net als Jeroen Pater is ook hij te zien geweest bij Veronica en ook hij stond op Lowlands.

De entree bedraagt weer 5 euro per persoon. Een tafel (voor minimaal vier personen) reserveren kan via 0184-426222 of cafehavana@live.nl. Tijdens de voorstelling is er bediening aan tafel. Kaarten aan de deur zijn 7 euro. De deuren gaan om 19.30 uur open, de ComedyShow begint om 20.30.

advertentie
advertentie