Eerste ophaalronde gescheiden inzameling plastic verpakkingsafval

2 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op dinsdag 10 november en woensdag 11 november is de eerste ophaalronde van plastic afval. Het plastic verpakkingsafval wordt uitsluitend opgehaald in de daarvoor bestemde zakken. De zakken worden vanaf 10 en 11 november één keer per vier weken gratis huis-aan-huis opgehaald tussen 07.30 uur en 16.00 uur.

De zakken alleen ingeleverd worden op de inzameldagen op de gebruikelijke aanbiedplaats. Bij hoogbouw is de aanbiedplaats voor plastic verpakkingsmateriaal gelijk aan die voor grofvuil.

Naast het huis-aan-huis ophalen is de gemeente bezig om als extra service een aantal brengpunten in te richten met speciale containers. Deze locaties waar de zakken vanaf december gebracht kunnen worden zijn Craijensteijn/Landskroonweer, Elzenhof/ Populierenhof (Supermarkt C1000), Deltalaan/ Zuiderzeestraat, Burgemeester Winklerplein (Albert Heijn), Super de Boer - Kerkbuurt 41, Bas vd Heijden, Fazantplein 3.

Nu al kan het afval gebracht worden naar het Milieupark, Lelystraat 111 (alleen binnen de openingstijden).

Meer informatie over de gescheiden inzameling van kunststof verpakkingsmateriaal is te vinden op de website www.plasticheroes.nl of www.sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie