Barna Szucs wint toernooi in Zwitserland

2 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Thaibokser Barna Szucs van de Sliedrechtse sportschool Kurosaki heeft in het Zwitserse Martigny een viermanstoernooi gewonnen. De eerste wedstrijd was tegen de zeer sterke vechter Mohamed Gur uit Turkije. Een bikkel harde partij die Barna op punten won. Toen volgde de finale tegen de Roemeen Miodrag Olar die in de finale kwam door de reserve partij te winnen, een partij die gevochten moest worden omdat de eigenlijke finalist Florin Vintila uit Portugal moest afhaken wegens blessures. Ook de finale werd een zeer harde partij. Barna won in de tweede ronde door een wel geplaatste knie op het hoofd van Miodrag, die KO ging.

Barna plaatste zich met de toernooizege rechtstreeks voor een groot toernooi in Zutphen op 30 januari met als hoofdprijs 20.000 euro.