'Tijdloos' studieweekend muzikanten Crescendo

2 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een aantal muzikanten van muziekvereniging Crescendo heeft afgelopen weekend een wel heel bijzonder studiereisje gemaakt. Niet zo maar een retourtje, maar eentje terug en vooruit in tijd. Samen met de excentrieke professor uit de film “Back to the Future” mochten zij ter voorbereiding op het komende concert Timeless even voelen hoe het werkelijk was (in het verleden) en wordt (in de toekomst). Het oefenen op de verschillende tijdslocaties was al even bijzonder als het ritje met de geheel RVS DeLorean. Super enthousiast bedankten ze Doc bij thuiskomst.

Allen zijn overtuigd dat hun uitvoering, die 14 november in de sporthal van Theater de Lockhorst om 20.30 uur begint, daardoor van een nóg betere kwaliteit zal zijn. Die avond wordt het tijdloos genieten van vele muziekstijlen. Van Bach via de Beatles tot aan de filmmuziek van Back too the Future (John Williams) toe.

Wie deze muzikale tijdreis ook wil meebeleven. Entreekaarten (volwassenen 13 euro vijftig en 10 euro voor kinderen) zijn te bestellen door te bellen naar 0184-412510 of reserveren online via www.crescendosliedrecht.nl. De kaarten worden dan zo snel mogelijk thuis bezorgd. Er is ook kaartverkoop bij Fa de Vries & Zn, Kerkbuurt 25, Sliedrecht.

advertentie
advertentie