Rabo training voor agrarische bedrijfopvolgers van start

2 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Begin december gaan twaalf toekomstig agrarische bedrijfsopvolgers aan de slag met de training ‘Rabo Opvolgers Perspectief’. Het programma is met succes volgeboekt. De Rabobank biedt de nieuwe generatie agrarische ondernemers een goede basis voor een effectieve en goed voorbereide bedrijfsovername. Deze jonge ondernemers zijn van groot belang voor het behoud van een gezonde agrarische sector in onze regio.

De training wordt aangeboden door het Rabobank Agrarisch team. Dit is een samenwerking tussen de Rabobanken Alblasserwaard Noord en Oost, Hardinxveld-Giessendam, Krimpenerwaard, Sliedrecht-Graafstroom en Vijfheerenlanden. Met het Rabo Opvolgers Perspectief krijgen de deelnemers een goede visie op het eigen bedrijf, de omgeving en op de best in te zetten strategie. ,,Het programma is vooral geschikt voor mensen die bewust kiezen voor het agrarisch ondernemerschap. Die weten wie ze zijn, wat ze willen, en wat ze kunnen. Ze werken met dat inzicht gericht aan hun eigen toekomst”, zegt Leen Wigmans, manager van het Agrarisch team van de Rabobank.

Wil je mee weten over het Rabo Opvolgers Perspectief? Informeer bij de Rabobank door te bellen met telefoonnummer (0184) 667 713 of kijk op www.rabobank.nl/bedrijven.

Foto: Leen Wigmans, manager Agrarisch team Rabobank

advertentie
advertentie