Lady Dana achter draaitafels van Club Havana

6 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Lady Dana, ook wel bekend als "The Queen Of Hardstyle", is van plan zaterdag 14 november Sliedrecht op z'n kop te zetten. Voor de tweedemaal zal zij achter de draaitafels van Club Havana plaatsnemen om een onvergetelijk Heroes Of Bass-feest te creeren. Lady Dana doet dat niet alleen. Niemand minder dan G-Town Madness (bekend van onder andere Defqon, decibel en thunderdome) zal haar bijstaan deze avond. Verdere muziek wordt verzorgd door Xytec, Dazzler, OCD en een suprise DJ.

Wie de laatste keer bij Dana’s bezoek aanwezig was weet wat hun te wachten staan: een avond vol Oldschool en Classics hits. Het feest wordt aangevuld met danseressen en visuals. De deuren zijn vanaf 22.00 uur geopend. Entree: 8 euro.

Kleine ballen, grote prijzen. Donderdag 19 november is het weer tijd voor de ThursdayNightBingo in Café Havana. De BingoMaster zorgt voor de gezellige praatjes en zijn assistente laat de balletjes rollen. Entree is gratis. Bij binnenkomst ontvangt iedereen zijn bingokaart en kan dus gratis meespelen.

advertentie
advertentie