Loting Trias Champions Cup

7 november 2009 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Om tot een groepsindeling te komen vindt vrijdag 13 november om 20.00 uur in het sportcafé van De Oosterbliek de loting plaats om de Trias Champions Cup. Nieuw, is dat de vier halve finalisten van de vorige aflevering (Unitas, SVW, SteDoCo en GJS) als groepshoofd zijn geplaatst. Dit om te voorkomen dat deze teams al in de groepsfase op elkaar stuiten. De overige twintig teams, die dus via loting worden ingedeeld zijn: Almkerk, Ameide, Arkel, Asperen, Hardinxveld, Heukelum, Kozakken Boys, Lekvogels, LRC Leerdam, Meerkerk, Peursum, Raptim, Rijswijkse Boys, Schelluinen, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Vuren, VVAC en Woudrichem.

Ook bij het Trias Leon Pellikaan Jeugdtoernooi wordt geloot om tot een groepsindeling te komen. Zowel bij de B-junioren als bij de D-pupillen worden 28 clubs verdeeld in vier groepen van zeven teams. De poulewinnaars gaan door naar de halve finales.

De aftrap vindt plaats op vrijdagavond 18 december en de finale staat gepland voor zaterdag 2 januari. Zoals wellicht bekend was de organisatie van plan zaterdag 19 december te starten met een volledig programma, maar doordat op die dag door de KNVB een inhaal- en bekerprogramma is vastgesteld, heeft zij daarvan af moeten zien.

advertentie
advertentie