Gewijzigde openingstijden Bureau Sociaal Raadslieden

9 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Vanaf vandaag, maandag 9 november, gelden voor het Bureau Sociaal Raadslieden in Sliedrecht andere openingstijden. Nieuw is dat naast het inloopspreekuur op dinsdag nu ook afspraken kunnen worden gemaakt voor de woensdagavond en de donderdag. Het inloopspreekuur op de woensdagavond komt daarmee te vervallen. Op de woensdagavond kan men dus alleen nog terecht, wanneer er eerst een afspraak is gemaakt. Op alle werkdagen kan tussen 09.00 uur en 15.00 uur gebeld worden voor het maken van een afspraak. Het inloopspreekuur op dinsdag blijft gewoon bestaan. Ook de tijden van het telefonisch spreekuur voor eenvoudige vragen op dinsdag blijft ongewijzigd.

Alle inwoners van Sliedrecht kunnen bij het Bureau Sociaal Raadslieden terecht voor vragen over wet- en regelgeving. De hulp is gratis. Het Bureau Sociaal Raadslieden geeft informatie en advies, ook op juridisch gebied, en helpt waar nodig met het invullen van formulieren of het opstellen van brieven. Het Bureau kan helpen bij vragen over bijvoorbeeld arbeidszaken, huur- en zorgtoeslag, echtscheidingen, huurzaken, consumentenzaken, burenrecht, uitkeringen en sociale voorzieningen. In een eerste gesprek wordt gekeken welke regels specifiek van toepassing zijn en welke oplossing de beste is. Wanneer dat nodig is wordt een vervolgafspraak gemaakt.

De nieuwe openingstijden zien er nu als volgt uit:

Telefonisch spreekuur op dinsdag van 9.00 tot 10.00 uur en 13.00 tot 14.00 uur.

Inloopspreekuur op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Spreekuur alleen op afspraak op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur en donderdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Telefonische bereikbaarheid voor het maken van een afspraak: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Het Bureau Sociaal Raadslieden is te vinden in het gebouw “De Reling”, Industrieweg 13 in Sliedrecht, telefoon: 0184-419112, www.sociaalraadsliedensliedrecht.nl, info@sociaalraadsliedensliedrecht.nl.

advertentie
advertentie