‘Brown Eyes’ verhuist naar nieuwe locatie

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

De nieuwe locatie is toegankelijk via een brede oprit naast het huis. De salon is strak en stijlvol ingericht. Blikvanger is de lichtgrijze hoogglansvloer waarin de glitters voor de nodige glamour zorgen. Ook aan de verlichting is veel zorg besteed. Verder voeren in het pand de tinten wit, zwart en grijs de boventoon. “Mijn eerste salon aan de Kievitlaan 11 is echt uit haar jasje gegroeid”, vertelt Jolanda. “Ik ben dan ook heel blij met de nieuwe locatie. In deze sfeervolle en professionele omgeving kunnen wij iedereen nog beter van dienst zijn.”

SLIEDRECHT – Schoonheidssalon ‘Brown Eyes’ gaat verhuizen en is vanaf zaterdag 14 november gevestigd op het adres Volkerakstraat 2. Schoonheidsspecialiste Jolanda Dekker geeft met enige trots een rondleiding door het knusse vrijstaande pand. De verschillende behandelruimtes maken een uitbreiding van het behandelingsscala mogelijk. Op de openingsdag worden twee nieuwe behandelingen gepresenteerd: hotstonemassage en microdermabrasie.

Door Ria Scholten

“Veel schoonheidsspecialisten richten zich op huidverzorging. ‘Brown Eyes’ gaat nog een stapje verder met huidverbetering”, aldus Jolanda. “Het is een uitdaging om voor iedere klant een passende behandeling te vinden eventueel in combinatie met de daarbij behorende producten. Een verouderde of gevoelige huid, acné of andere huidproblemen kunnen een reden zijn voor een bezoek aan de schoonheidsspecialiste.”

“Op de openingsdag verzorgen wij 13.00 uur een demonstratie met microdermabrasie. Met behulp van zeer fijne kristallen wordt een laagje van de opperhuid verwijderd waardoor oneffenheden verdwijnen en de huid zich kan verjongen en vernieuwen. Het is de meest natuurlijke en minst ingrijpende manier om de huid structureel te verbeteren. Om 14.00 uur laten we zien hoe een hotstonemassage wordt gegeven. Het is een combinatie van warmte en masserende druk, die ervoor zorgt dat het effect van de massage dieper doordringt in het spierweefsel.”

Jolanda en medewerkster Sylvia houden door het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen hun vakkennis up-to-date. Schoonheidsinstituut ‘Brown Eyes‘ is tevens het vertrouwde adres voor gezichtsbehandelingen, IPL definitief ontharen, permanente make-up, kunstnagels, bruidsmake-up, visagie en pedicure (ook diabetici). Daarnaast kunnen de mensen er terecht voor sport- en ontspanningsmassage.

Iedereen is op de openingsdag tussen 10.00 en 16.00 uur welko. Naast de hotstonemassage en de microdermabrasie worden nog twee behandelingen gedemonstreerd: de Chinese kruidenpeeling (10.00 uur) en de Permanente make-up (11.00 uur). Meer informatie is beschikbaar op de vernieuwde website: www.brown-eyes.nl. Telefonisch contact opnemen met Jolanda is mogelijk via telefoonnummer 0184-633746.

advertentie
advertentie