Hollands Herfst Shoppen bij Shoeby

12 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Het is in de week van 16 tot en met 21 november prettig shoppen bij Shoeby op de Kerkbuurt 93a. De trendy modewinkel geeft namelijk op vrijwel de gehele collectie dames- heren- en kidsmode twintig procent korting. Eigenares Denise van der Mark vertelt over de formule die de ruim 190 winkels tellende modeketen zo succesvol maakt. Natuurlijk komen ook de trends van deze herfst en winter aan de orde.

Door Ria Scholten

“Met de kortingsactie spelen we in op het feit dat mensen toch wat prijsbewuster zijn dan een aantal jaren geleden”, vertelt Denise. Met veel enthousiasme geeft ze een rondleiding door de ruime winkel vol trendy mode die is onderverdeeld in verschillende thema’s en stijlen. “We richten ons op de modebewuste vrouw die zich volgens de laatste trends wil kleden. Voor haar voert Shoeby twee eigen labels: Zoï en Eksept. Op onze mannenmode is een aantal trefwoorden van toepassing: casual, sportief en stijlvol. Ook voor hen verkopen we twee eigen labels: Third Republic en Cult Edition. Daarnaast hebben we een uitgebreide en sterke collectie basics, jeans en accessoires. Het leuke is dat alle stijlen gecombineerd mogen en kunnen worden.”

“Grijs is de kleur van deze winter. In de winkel zijn verschillende grijstinten te vinden die heel goed ton sur ton gedragen mogen worden. Zwart doet het ook dit jaar weer goed. Beide kleuren kunnen uitstekend worden gecombineerd met felrood, roze en paars. De materialen: katoen, satijn, fijne en grove breisels en natuurlijk jeans.”

Achter in de winkel heeft de uitgebreide collectie kinderkleding een plekje gekregen. “Voor de jongens verkopen we het label Mitch in de maten 92 tot en met 176”, vertelt Denise. ”Hoewel de hele collectie er geweldig uitziet wil ik toch de boxershorts er even uit lichten. Ze zijn niet alleen leuk, maar ook uitstekend van kwaliteit en komen helemaal tot hun recht in combinatie met een lage jeans. Jilly staat voor meisjesmode in de maten 92 tot en met 122. Voor de grotere meisjes verkopen we Jill.

“De klant vindt bij ons een wekelijks wisselende collectie met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast vinden wij kwaliteit en service heel erg belangrijk. Vaste klanten hebben een streepje voor. Houders van een Shoeby Savers Card ontvangen regelmatig informatie over leuke acties, exclusieve verkoopavonden en natuurlijk de laatste modetrends.”

“Vanaf maandag 16 november hangt de partycollectie in de winkel”, vertelt Denise tot besluit. “Zwart en grijs voeren de boventoon bij de leuke én betaalbare mode voor de komende feestdagen voor dames, heren en meisjes. Glitters, pailletten en passende accessoires maken het allemaal nog feestelijker. Kortom, voor de ultieme partylook ga je naar Shoeby! Voor alle duidelijkheid: op deze collectie is de korting niet van toepassing.”

advertentie
advertentie