Open dag bij trilblokkenfabricant PVE

20 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De wereldmarktleiders in trilblokken, ICE en PVE, bereiden zich voor op de toekomst door de productiefaciliteiten uit te breiden. Als de dip in de wereldeconomie, die ook aan ICE-PVE niet ongemerkt voorbij is gegaan, voorbij is kan er straks probleemloos worden voldaan aan de stijgende vraag. Op de locatie van PVE aan de Lelystraat 49 in Sliedrecht is de afgelopen maanden hard gewerkt om nieuwe productiehal van 1000 vierkante meter te bouwen. Deze zal worden ingezet om aggregaten te assembleren. Trilblokken en aggregaten krijgen daardoor ieder een eigen productiehal.

Door de extra ruimte kunnen de werkplekken optimaal worden ingericht. Bovendien heeft deze tweedeling ook logistieke voordelen. Daarnaast is er 3000 vierkante meter terrein aangekocht ten behoeve van de uitbreiding van het verhuurpark. Het verhuurpark van het gecombineerde bedrijf zal sterk uitgebreid worden, met name met zware machines. Het terrein wordt voorzien van een zware bovenloopkraan van 40 ton.

Ter gelegenheid van de fusie, opening van de loods en uitbreiding van het terrein houdt Dieseko een open dag. De open dag is op zaterdag 28 november van 11.00 tot 15.00 uur. Het personeel zal aanwezig zijn om een breed scala van producten te laten zien. Naast de diverse trilblokken staan er ook enige kranen tentoongesteld, waaronder een 300 tonner van Liebherr.

advertentie
advertentie