IJsclub Nooit-Gedacht huldigt Pau Stuij tot erelid

22 november 2009 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - Op de goed bezochte jaarvergadering van IJsclub Nooit-Gedacht is Pau Stuij gehuldigd tot erelid van de vereniging vanwege zijn dertig jarig inzet in het bestuur. Oorkonde, bloemen en een kaasmand viel hem ten deel. Stuij was erg verrast, natuurlijk ook trots, en bedankte in zijn toespraak iedereen voor het gestelde vertrouwen in hem. Hij stelde zich direct weer herkiesbaar en werd, net als Gert Jan Booij, met grote meerderheid herkozen. Pau Stuij is het tweede erelid van de vereniging; Piet de Wit werd met deze titel beloond.

In de vergadering was er ook een uitleg van Bart v/d Berg over schaatshoudingen, type schaatsen, verschillende schaatsbanen en kleding. Bart v/d Berg mocht op zijn beurt, voor het derde jaar achtereen, een sponsorbijdrage van de vereniging ontvangen. Verder werd er weer een record aan lootjes verkocht (12800). De hoofdprijs (een paar noren van een heel goed merk) ging naar de voorzitter van de vereniging.

Voor alle activiteiten voor 2010 werden data geprikt, zoals de snertwandeling op 28 december en een bezoek aan de grootste ijsbaan FlevOnice op zaterdag 9 januari, dit nog in verband met het tachtig jarig bestaan van de vereniging.

advertentie
advertentie