Jubieumconcert van Margriet Eshuis in De Lockhorst

23 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wegdromen, meezingen en genieten. Margriet Eshuis viert op zaterdag 12 december feest met een groot jubileumconcert in theater De Lockhorst. Margriet brengt daarvoor mee: een koffer vol met pareltjes van liedjes, een stem uit duizenden en haar fantastische muzikanten zoals singer songwriter Maarten Peters (zang en gitaren), Co Vergouwen ( oetsen) en David de Marez Oyens (bas). Samen vormen zij een ongekend muzikaal gezelschap met een verrassend en uitgebreid instrumentarium.

Margriet Eshuis zingt met hart en ziel, haar repertoire is uniek en tijdloos met hits als “Black pearl” en “House for sale”, maar ook nieuwe liedjes zoals het ontroerende duet “Old Lovers” en het melancholieke “Shadows of your heart”, speciaal voor Margriet geschreven door hofleverancier Maarten Peters. Kleine verbindende onderhoudende verhaaltjes maken de voorstelling compleet.

Dit feest der herkenning is zaterdag 12 december in theater De Lockhorst, Sportlaan 1, in Sliedrecht. Aanvang 20.15 uur, toegang € 19,75 inclusief drankje in de pauze. Kaarten aan de kassa of telefonisch (0184-499 305) op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur, of bij de bekende verkoopadressen.

advertentie
advertentie