Regioband en Indie rock in Elektra

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Een heerlijk avondje rustig in de kroeg zitten en genietend van een biertje luisteren naar één van de vele goede regio bandjes die Sliedrecht en omstreken rijk is. Dat kan elke eerste vrijdag van de maand in JC Elektra. Deze maand is het de beurt aan de Sliedrechtse band Boys & Berry Spoom. Zaterdag 5 december staat Elektra in het teken van Indie Rock met Nuff Said & The Wrong Jeremies

Boys & Berry Spoom bestaat uit het Sliedrechtse drietal Michel Kroon, Robert Schild en Mark Kwakernaak. Ze spelen voornamelijk de bekendere pop/rock songs vanaf de jaren 80 tot nu. Ze zullen spelen op het kleine podium in de barruimte. De kroeg gaat open om 20.00 uur. Boys & Berry Spoom zal vrijdag rond 22.00 uur beginnen met spelen.

Voor de meeste mensen behoeft de band The Wrong Jeremies geen introductie meer. Ze hebben al vele hoogtepunten zoals een optreden in het voorprogramma van Wolfmother en regelmatig delen ze de planken met bands als The Death Letters en De Staat.

Nuff Said is een Amsterdamse rockband die psychedelische indie rock ten gehore brengt. Een stevig trio met strakke drums en psychedelisch gitaarspel als kenmerken. De heren hebben onlangs een nieuwe plaat uitgebracht. Deze cd 'Supernatural' heeft vele positieve kritieken in de verschillende bladen gekregen en word door het publiek positief ontvangen.

De zaal gaat open om 20.00 uur. De entree bedraagt 5 euro

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie