Eindpresentatie cursisten en afscheid muziekdocent Henry van Tienen

25 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In jongerencentrum Elektra wordt zondag 6 december de muziekworkshop afgesloten met een eindpresentatie. De cursisten die tien weken lang aan de workshop hebben deelgenomen zullen laten zien dat ze veel van muziekdocent Henry van Tienen hebben geleerd en vice versa. Diverse bekende nummer worden ten gehore gebracht.

,,Voor deze presentatie nodigen wij tevens alle oud-cursisten uit want deze zondag staan we tevens stil bij het afscheid van de altijd enthousiaste en inspirerende Henry van Tienen", vertelt Henk van Griensven namens het bestuur. ,,Veel beginnende muzikanten hebben van hem de beginselen geleerd op gitaar, drums, percussie, keyboard en zang. Verschillende bandjes heeft hij tijdens de workshop geadviseerd, gestimuleerd en naar een hoger niveau weten te brengen. Daarnaast zijn vanuit verschillende cursisten bandjes ontstaan en enkelen zijn zelfs doorgestroomd naar het conservatorium. Daarnaast hebben ook verschillende Sliedrechtse cursisten privé les gevolgd in zijn studio in Dordrecht."

Van Griensven is vol lof over de docent, die zich gedwongen ziet te vertrekken. ,,Ook het bestuur van jongencentrum Elektra bedankt Henry van harte voor zijn grote inzet de afgelopen tien jaar. Zijn eindpresentaties werden zeer goed ontvangen door jong en oud. Hij heeft zeker een bijgedragen geleverd tot een positievere kijk naar ons jongerencentrum."

Elektra hoopt zondag 6 december veel oude bekenden en nieuw geïnteresseerden te mogen verwelkomen. Ook kan er kennis gemaakt worden met de nieuwe muziekdocent voor de eerste serie muziekworkshops die in februari 2010 van start gaat.

De zaal gaat open om 15.00 uur en de entree is gratis.

advertentie
advertentie