Sliedrecht Sport zakt ver terug in Oldenzaal

26 november 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ook in het uitduel met koploper Heutink Pollux is gebleken, dat Sliedrecht Sport nog altijd niet beschikt over de vorm, die de garantie biedt voor een klassering bij de eerste vier.

Sliedrecht Sport ging in sporthal Vondersweijde met 3-0 onderuit en kon alleen in de eerste set de hoop op een goed resultaat levendig houden. In een verrassende beginopstelling met Karine Muilwijk, Sanne Hoevenaars en Pamela Domselaar ging men in de eerste set onbevangen en goed geconcentreerd van start met een nipte 25-23 voor Pollux als resultaat. Daarna zakte het niveau zienderogen, kwam Pollux steeds meer op stoom en was de strijd na exact 66 minuten gestreden: 25-18 en 25-10. Met name in de laatste set liet Sliedrecht Sport de wedstrijd volledig aan zich voorbij gaan en beaamde coach Rozendal in de afsluitende persconferentie teleurgesteld te zijn over die constatering.

Pollux coach Jan Berendsen stak zijn collega een riem onder het hart door te stellen, dat het allemaal wel goed komt met Sliedrecht Sport, mits het daarvoor de tijd en het geduld van de achterban krijgt.

advertentie
advertentie