Etos team is trots op nominatie

1 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – De Etos vestiging aan het Burg. Winklerplein is genomineerd voor de titel ‘Beste Etos drogisterij van Nederland’. ,,Alleen de nominatie is al geweldig, maar natuurlijk gaan we met elkaar voor de eerste prijs. Wij zijn in ieder geval trots op ons team dat zo hard heeft gewerkt om dit prachtige resultaat te behalen”, vertellen Sylvia de Ligt en Marina Pranger. Samen met de acht medewerksters staan zij aan de basis van het succes van de gezellige en praktisch ingerichte winkel.

Door Ria Scholten

,,Heel bijzonder is dat ons team maar liefst vijf gediplomeerde drogisten telt. Dat zegt natuurlijk wel iets over het kennisniveau dat er mede voor zorgt dat onze winkel is gecertificeerd door het Centraal Bureau Drogisterij (CBD)”, vertellen de dames. Met enthousiasme vertellen ze over de tien weken durende wedstrijd. ,,Onze vestiging is beoordeeld op een aantal focuspunten zoals service, deskundigheid, uitstraling en winkelbeeld. Ook is bekeken hoe de verschillende Etos acties onder de aandacht van het publiek werden gebracht.”

,,Door middel van een aantal quizvragen werd onze kennis op het gebied van medicijnen, huidverzorging en vitamines getoetst. Ook hebben we bezoek gehad van twee misteryshoppers”, vertelt Marina. ,,Een van hen vroeg diepgaande informatie over een aantal producten. We hebben zijn of haar vragen kennelijk tot volle tevredenheid beantwoord want we zijn beloond met de maximale score van 100. Daarnaast werd het totale winkelbeeld beoordeeld.” Wat moeten we ons daarbij voorstellen? ,,Er wordt gekeken of de producten op de juiste manier worden gepresenteerd, maar ook of de winkel goed schoon is en of er van het assortiment voldoende op voorraad is. Heel belangrijk is dat de zaak qua uitstraling aan de door Etos gestelde normen voldoet. Voorop staat het antwoord op de vraag: hoe beleeft de klant een bezoek aan deze Etos vestiging?”, aldus Sylvia. ,,In totaal behaalden we hiermee het bijna maximale puntentotaal van 98. Alle bevindingen hebben uiteindelijk tot de nominatie geleid.”

,,We hebben alle weken in de hoogste regionen gebivakkeerd en zijn uiteindelijk eerste geworden in deze regio. Samen met zeventien andere regionale winnaars en de winnende Etos NS winkel dingen we mee naar de titel ‘Beste Etos drogisterij van Nederland’. Voordat het zover is breekt nog een spannende periode aan. Alle tellers zijn namelijk weer op nul gezet. De komende weken worden alle genomineerde winkels bezocht door de Etos directie die de uiteindelijke winnaar zal aanwijzen. Natuurlijk streven we altijd naar het optimale, maar de komende twee weken staan we extra op scherp. We weten namelijk niet wanneer onze winkel bezocht gaat worden. Op zaterdag 12 december wordt tijdens een glitter- en schitterfeest, waarvoor alle Etos medewerkers zijn uitgenodigd, de winnaar bekend gemaakt.”

Foto:

Het worden spannende weken voor het Etos team, maar de dames zien de uitslag met vertrouwen tegemoet.

advertentie
advertentie