Gospelkoor Chananja organiseert Kerstpraise-avonden

4 december 2009 om 00:00 Nieuws

WIJNGAARDEN - De leden en de band van Gospelkoor Chananja uit Wijngaarden treden vrijdag 18 december op bij de Christengemeente in Hardinxveld-Giessendam (Breedeway 1a), waarna dinsdag 22 december de Boerenklaas in Brandwijk volgt (Gijbelandsedijk 42). Beide avonden beginnen om 20.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Na afloop wordt gecollecteerd.

Het thema van de avonden is ‘Met goed gevolg...’. Tijdens het programma staat de TomTom centraal. Aan de hand van sketches en door middel van de liederen wordt gezocht naar antwoorden op vragen als: Wie of wat volgen we in ons leven? En wat voor gevolgen heeft dat voor ons?

Gedurende de avond wordt koorzang afgewisseld met veel samenzang, zoals opwekkingsnummers en traditionele kerstliederen. Dit alles onder begeleiding van een uitgebreide band bestaande uit toetsen, gitaar, bas, drums, percussie, viool, klarinet en twee trompetten.

Het koor treedt zaterdag 19 december ook nog buiten de Alblasserwaard op. Dan verleent het koor haar medewerking aan een Volkskerstzangavond in de sporthal van Zuidland.

Chananja, dat hoofdzakelijk Nederlandstalige gospelnummers zingt, heeft onlangs de maximum leeftijd verhoogd naar vijftig jaar. Vooral de heren kunnen nog versterking gebruiken. Meer informatie over het koor is te vinden op de website www.chananja.com.

advertentie
advertentie