Metal in Elektra met The Lucifer Principle en Headhaunter

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Wat betreft Elektra mogen de lange haren los en de kisten uit de kast op zaterdag 19 december. Op het podium van het jongerencentrum wordt dan een flinke dosis metal verwacht van The Lucifer Principle en Headhaunter.

The Lucifer Principle staat voor stompende Death Metal van Nederlandse bodem. De naam van deze metal band is afgeleid van Howard Bloom's boek “The Lucifer Principle”. In dit boek word een slechte poging gedaan om aan te tonen dat geweld wel degelijk een goede oplossing voor problemen kan zijn. De naam mag dan wat zwakjes zijn, de muziek is des te overtuigender. Zware metalen zullen het podium bestormen.

Headhaunter komt uit Dordrecht, vierde vorig jaar zijn tien jarige bestaan en is voor de meeste mensen uit Sliedrecht en omgeving geen onbekende meer. De heren hebben zich namelijk al een keer in de finale van De Kleine Prijs van De Alblasserwaard weten te spelen. De band speelt een mix van trash metal en hardcore met rock ’n roll invloeden. Hun eigen sound komt goed tot uiting op het laatste verschenen album "Fueled by Chaos", dat door diverse websites (zwaremetalen, asice, roarezine) met positieve recensies overladen werd.

De entree voor deze avond bedraagt 8 euro. De zaal gaat open om 20.00 uur

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie