Health Fysic helpt bij hormonale disbalans

9 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Iedereen kent ze wel, vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen, of mannen met een zwembandje of bierbuik. Twee herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans. Health Fysic biedt hiervoor de oplossing met het 'Hormonal Health Program'. ,,Onderzoek heeft aangetoond dat onze lichaamssamenstelling veel meer verband houdt met onze gezondheid en ‘ouder worden’ dan tot nu toe al werd gedacht. Hormonen blijken hierbij de ‘missing link’ te zijn. De hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen, is afhankelijk van iemands hormonale profiel. Met andere woorden, een hormonale disbalans zorgt ook voor een disbalans in iemands vetopslag", vertelt Elco de Waard van Health Fysics.

Elco somt op wat zoal de gevolgen kunnen zijn van een hormonale disbalans. ,,Vele vormen van kanker (borstkanker, vormen van darmkanker), stemmingswisselingen, slapeloosheid, artritis, onvruchtbaarheid, migraine, koude lichaamstemperatuur, overmatige transpiratie, opgeblazen gevoel, dementie, acne, verlies van hoofdhaar, diabetes type 2, broze, breekbare nagels, vergroting van de prostaat, laag libido, vermindering van de gezondheid, enzovoort."

Plaatselijk afvallen is niet makkelijk, maar Health Fycis biedt hulp. ,,Hormonal Health Program maakt het mogelijk om plaatselijke vetophopingen te verliezen en iemands vitaliteit en (sport) prestaties te verbeteren. Dat alles door het op natuurlijke wijze in balans brengen van de hormonen", vertelt Elco. ,,Door middel van huidplooimetingen en een uitgebreide vragenlijst is het mogelijk om voor iedere cliënt een compleet voedings-, trainings- en supplementen advies te maken volledig afgestemd op zijn of haar persoonlijke hormonale profiel."

Belangstellenden kunnen vrijblijvend een gesprek aanvragen door te bellen met 0184-772506 of een mail te sturen naar info@healthfysic.nl met daarin telefoonnummer en de tijd waarop men teruggebeld wil worden door iemand van Health Fysic voor het maken van een afspraak. ,,Vanwege de drukte zijn we namelijk niet altijd in staat de telefoon te beantwoorden. Het is overigens ook mogelijk dat Health Fysic bij u langskomt."

Health Fysic is gevestigd in het pand van Fitness & Beauty Palace aan de Valkweg 6, www.healthfysic.nl.

advertentie
advertentie