De vorm lijkt helemaal terug

10 december 2009 om 00:00 Nieuws

De eerdere uitzege bij Summa Peespush zette Sliedrecht Sport op het goede spoor, aan de Franse Rivièra werd weliswaar met 3-1 van Le Cannet Rocheville verloren, maar ook daar werd een goed gevoel merkbaar over het behaalde niveau van de pupillen van Meino Rozendal. Nadat de eerste twee sets met duidelijke cijfers (25-19, 25-19) prijs moesten worden gegeven, nam de wedstrijd in de derde set een verrassende wending en toonde Sliedrecht Sport aan, dat er tegen de Franse dames gisteren vanavond wel degelijk mogelijkheden zijn. Met de te verwachten heksenketel in De Stoep zal moeten blijken of dit steuntje in de rug voldoende is om de doortocht naar de achtste finales in de CEV Cup te realiseren valt en of de geroutineerde Franse equipe wellicht aan enige onderschatting ten prooi zullen vallen.

Knappe winst Sliedrecht Sport op Amstelveen SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport lijkt in een cruciale fase van het seizoen de broodnodige vorm te pakken te hebben. Met name de 3-1 overwinning van afgelopen zaterdagavond op titelfavoriet en Supercuphouder TVC Amstelveen maakte indruk op vriend en vijand en bewees des te meer, dat er een duidelijk opgaande lijn te bespeuren is. Een uitblinkende Simone Legerstee, die fier overeind bleef bij kanonskogels van onder meer Floortje Meijners, stond model voor de opleving binnen het spelerscollectief van de Sliedrechtse volleybalsters.

Zaterdag wacht Sliedrecht Sport de cruciale uitwedstrijd tegen DROS/Alterno, de belangrijkste rivaal voor de vierde plaats op de ranglijst die kwalificatie voor de kampioenspoule garandeert. Gezien de spelvreugde die teruggekeerd is binnen de selectie en het gegroeide zelfvertrouwen is een glanzende afsluiting van een memorabele week zeker niet ondenkbaar.

advertentie
advertentie