Nieuwe uren zumba, pilates en bodyfit bij Synergos

11 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor iedereen die van plan is om sportief van start te gaan in het nieuwe jaar, heeft Synergos met ingang van donderdagavond 7 januari een nieuw uur zumba van 20.45 tot 21.45 uur. Aanmelding van tevoren is niet nodig, iedereen vanaf 18 jaar kan gratis en vrijblijvend een proefles komen volgen. Bij voldoende aanmeldingen is het de bedoeling om op donderdagochtend 7 januari ook te starten met pilates van 9.00 tot 10.00 uur en bodyfit van 10.00 tot 11.00 uur. Beide uren kunnen goed worden gecombineerd.

Pilates is uitgegroeid tot een van de meest effectieve en gerenommeerde fitnessprogramma’s ter wereld. Bij Pilates zijn de oefeningen gericht op de ademhaling, een goede coördinatie en houding. Daarbij richt Pilates zich op de belangrijkste spieren, die van buik, rug en bekken. De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Pilates is, zoals de grondlegger het noemde: “de kunst van de spierbeheersing”. Meer informatie op de website www.perfectpilates.nl

Bodyfit betekent een intensief uurtje sporten, waarin gevarieerd les wordt gegeven op swingende muziek. De choreografie is simpel, maar uitgebreid en is zowel voor beginners als gevorderden goed te volgen. Doel: verbetering conditie, vetverbranding en algehele lichaamsversteviging.

Synergos biedt enthousiaste en deskundige leiding, lage contributies en korting bij twee keer per week sporten. Iedereen mag gratis en vrijblijvend een groepsles volgen. Alle genoemde lessen zijn in de kleine zaal van De Stoep. Aanmelden voor Pilates en/of Bodyfit kan bij het secretariaat via www.omnisport-synergos.nl, of telefonisch: (0184)413499.

advertentie
advertentie