Ad de Waard lijsttrekker CDA

21 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het CDA in Sliedrecht heeft Ad de Waard naar voren geschoven als trekker van de kieslijst bij de verkiezingen van een nieuwe raad van de gemeente op 3 maart 2010. De Waard, in het dagelijks leven actief als ondernemer in de grafische sector (hij is mede-eigenaar van Boekhandel/Drukkerij De Waard) is niet onbekend met het gemeenteraadswerk. Van 1984 tot 1998 zat hij ook al voor het CDA in de raad, waarvan tien jaar als fractievoorzitter. Na die periode heeft De Waard bestuurlijk werk gedaan onder andere binnen het onderwijs, de kerk, bij de Rabobank en als voorzitter van de plaatselijke afdeling van het CDA.

De nummer twee op de lijst is Wim Dunsbergen, die als algemeen directeur dagelijks leiding geeft aan de basisscholen van de Vereniging Christelijk Onderwijs Sliedrecht. Hij is een nieuwkomer op politiek gebied, maar zodanig geschoold dat het CDA hem in staat acht een goede bijdrage te kunnen leveren aan het bestuur van de gemeente Sliedrecht.

De lijst van het CDA omvat in totaal dertig namen van personen uit diverse geledingen van de plaatselijke samenleving. Tijdens de afgelopen periode was het CDA met twee leden in de gemeenteraad vertegenwoordigd. Bij de komende verkiezingen richt het CDA zich op uitbreiding van dit zeteltal en is de partij ook in voor deelname aan het college van Burgemeester en Wethouders. In het laatste geval is Ad de Waard de kandidaat van het CDA.

Het programma waarmee de vertegenwoordigers aan de slag zullen gaan is inmiddels ook vastgesteld. Meer informatie is te vinden op www.sliedrecht.cda.nl.

advertentie
advertentie