Afgang Sliedrecht Sport bij Taurus

23 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De mannen van Sliedrecht Sport hebben in de uitwedstrijd bij Taurus in Houten op geen enkele wijze de gekoesterde hoop, ontstaan na de knappe 3-2 thuiszege op Zaanstad, invulling kunnen geven. In amper een uur werd het collectief van Michiel de Ruijter met een 3-0 nederlaag huiswaarts gestuurd. De setstanden 25-11, 25-20 en 25-16 gaven duidelijk aan dat Sliedrecht Sport geen poot aan de grond kreeg in sporthal De Kruisboog, waar Jan Willem de Visser met een handblessure (vinger uit de kom) moest uitvallen.

Onder een stevige servicedruk van de kant van Taurus en met een loodzware eigen foutenlast liep Sliedrecht Sport constant achter de feiten aan, ondanks een lichte opleving in de tweede set. Coach de Ruijter trachtte na deze set zijn mannen op het goede spoor te brengen, doch hij bleek een roepende in de woestijn.

Sliedrecht Sport stapt derhalve met gemengde gevoelens de feestdagen binnen en krijgt meteen na de jaarwisseling de gelegenheid sportieve revanche te nemen wanneer op zaterdag 2 januari het zeker niet onverslaanbare Hot ITem US uit Amsterdam naar De Stoep komt. Sliedrecht Sport in eigen huis blijkt dit seizoen opnieuw van een ander kaliber dan de vaak onzekere, weifelende equipe buiten de eigen dorpsgrenzen. Aanvang: 19.30 uur.

advertentie
advertentie