Nieuwjaarsaktivitteiten v.v. Sliedrecht

28 december 2009 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Net als op nationaal niveau trapt ook voetbalvereniging Sliedrecht het jaar 2010 af met een nieuwjaarswedstrijd tussen spelers van Oud Zaterdag 1 en Oud Zondag 1. Deze wedstrijd is een soort reünie van spelers die soms niet meer actief zijn of op een lager niveau nog een balletje trappen. De wedstrijd begint (ijs en weder dienende) om 14.00 uur en staat zoals vele jaren onder leiding van scheidsrechter Arie van Zuijdam.

Na de wedstrijd staat om 16.00 uur de nieuwjaarsreceptie op het programma in de kantine. Het belooft een gezellige bijeenkomst te worden waarbij uiteraard de nodige handen worden geschut en een ieder onder het genot van het bekende hapje en drankje kan bespreken wat 2010 voor de voetbalvereniging gaat betekenen.

De bijeenkomst wordt ook gebruikt om een aantal jubilarissen van de club in het zonnetje te zetten. Het gaat om leden die 25 of 40 jaar lid zijn. Tenslotte zal voorzitter Peter van Dommele zijn nieuwjaarstoespraak houden waarbij hij zijn visie zal geven op het komende jaar.

De bekende nieuwjaarsponsorloop wordt op zaterdag 9 januari gehouden.

advertentie
advertentie