Kleine Prijs van Alblasserwaard in Elektra

6 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In Elektra wordt vrijdag 15 januari een hardcore avond gehouden met Fonzie, Mortis, Dexeptix, Staz, Hardmaniacs, S'aphira, Tirans & Vagh. Zij zullen er voor zorgen dat er flink hard gestampt kan worden tot het kraakt en scheurt in het jongerencentrum. Als alles heel blijft vindt de volgende dag, zaterdag 16 januari, de Kleine Prijs van de Alblasserwaard plaats. Dit jaar bestaat het deelnemersveld uit zes bandjes: Devun, Mooch Inc., Mozes, Roadsign, The Mrs. & Project D

Voor dé muziekwedstrijd van de omgeving zijn dit jaar een record aantal van meer dan 40 inschrijvingen geweest. Elektra heeft dit jaar ook meer aandacht aan de jury besteed en heeft deze is opgebouwd uit twee leden van de programmaraad van JC Elektra met toevoeging van Arie van Willigen van Merwe Radio & oud winnaar Davy Bogaard, drummer van The Machine.

Waar voorheen de Kleine Prijs uit drie avonden bestond is het hele spektakel nu in één avond gestopt. De bandjes zijn nu verplicht om gelijk te laten zien waarom zij het zouden verdienen om op het Tuinfeest en op Wantijpop mogen spelen.

Voor het hardcordefeest op vrijdag gaat de zaal open om 21.00 uur, entree 4 euro. Zaterdag start de eerste band om 20.00 uur, entree 2,50 euro.

JC Elektra, Stationsweg 4 Sliedrecht, www.elektra-sliedrecht.nl.

advertentie
advertentie