Eerste optreden Gospelkoor Shine

14 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Gospelkoor Shine treedt zondag 24 januari voor het eerst op. Dit nieuwe gemengde koor, dat in september vorig jaar van start ging, zal haar medewerking verlenen in de middagdienst in de Nederlands Gereformeerde Kerk, Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht. Onder leiding van dirigent Bastiaan van der Pijl en begeleid door een eigen combo zullen zowel Nederlandse als Engelse liederen ten gehore worden gebracht. De dienst begint om 16:30 uur.

Iedereen het ook leuk vindt om te zingen kan vrijblijvend komen kijken bij een van de repetities van Shina, iedere dinsdagavond in het kerkgebouw aan de Jacob Catsstraat 6 in Sliedrecht van 20:00 tot 22:00 uur. Gezien de huidige samenstelling zijn vooral mannelijke koorleden hartelijk welkom. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Anita Goudriaan, tel. 0184-641935 of email anitaenrichard@hetnet.nl.

Na dit debuut staat het tweede optreden van Shine gepland voor zondag 21 februari in de Gereformeerde Kerk te Sliedrecht (Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat) tijdens de avonddienst van 18:00 uur.

Op de foto: initiatiefneemsters Erna van der Giessen (l) en Anita Goudriaan.

advertentie
advertentie