Hanny Visser nog vier jaar 'Dwars voor Sliedrecht'

18 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Tijdens een drukbezochte ledenvergadering heeft PRO Sliedrecht haar kandidatenlijst en programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart vastgesteld. Hanny Visser en Timo Pauw, de huidige twee raadsleden, staan bovenaan de lijst en hebben aangegeven vol enthousiasme de komende vier jaar door te willen gaan.

De huidige twee burgerraadsleden Bram de Winter en Marthijn Sneijder staan respectievelijk op de zesde en derde plaats. Op vier staat de tweedde vrouw op de PRO Sliedrecht lijst, Suzanne van Dongen. Nieuw op de lijst zijn Wim Blanken, thans raadslid voor de PvdA, Jeroen

Loeve en Peter Nederlof.

Het programma heeft de naam "Dwars voor Sliedrecht" gekregen. Hiermee wordt verwezen naar het feit dat PRO Sliedrecht enerzijds wil opkomen voor de belangen van Sliedrecht en haar inwoners en anderzijds dat de partij de laatste 35 jaar hun rol in de oppositie heeft vervuld.

Op de foto de eerste 7 van de lijst, van links naar rechts onder: Wim Blanken, Hanny Visser, Suzanne van Dongen en Timo Pauw; boven: Lia Hertog, Bram de Winter en Marthijn Sneijder.

Op www.prosliedrecht.nl staat het volledige verkiezingsprogramma.

De volledige lijst:

1. Hanny Visser-Schlieker

2. Timo Pauw

3. Marthijn Sneijder

4. Suzanne van Dongen

5. Bram de Winter

6. Wim Blanken

7. Jeroen Loeve

8. Lia Hertog- van Gool

9. Bert Baardman

10. Gerrit Venis

11. Cees Caspers

12. Dick van Noordenne

13. Henk Bons

14. Alex Visser

15. Klaas de Winter

16. Nicole Zanen-Deleu

17. Peter Nederlof

18. Ari van den Heuvel

19. Nel de Bruin-van Herreveld

20. Tom Pauw

advertentie
advertentie