Jeugdig talent in The AfterShock

18 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - The AfterShock heeft vrijdagavond een speciale gast in het Sliedrechtse radioprogramma: MacBest. Dit is het pseudoniem van Sliedrechter Jelle den Toom, die onlangs zijn opwachting al maakte in het ShockCafé. Dit was naar aanleiding van het nummer "Rust maar zacht" dat hij toen uitbracht, ter nagedachtenis aan de overleden hond van zijn zus. Dit maakte op de makers van het radioprogramma zo'n indruk, dat zij Jelle verzochten nog eens terug te komen in hun programma.

Jelle is al weer een tijdje bezig met het maken van rapnummers en hij komt daar vrijdagavond over vertellen. Als het goed is, brengt hij ook enkele "matties" mee en zullen zij met elkaar een nieuw nummer ten gehore brengen.

The AfterShock is een programma dat rap van tong is en dat elke veertien dagen van 20.00 tot 21.00 uur op MerweRadio te beluisteren valt en tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV is. Presentatie is in handen van Ed Jonkers en "José Kraayeveld. Techniek: Robbert-Jan de Smit en Arie van Willigen.

advertentie
advertentie