Kandidaten SGP-ChristenUnie Sliedrecht op videoclip

19 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sinds deze week staan de eerste tien kandidaten van de SGP-ChristenUnie met een zelfgemaakte videoclip op internet. De SGP-ChristenUnie gaat de gemeenteraadsverkiezingen in met de leus: ‘Sliedrecht voor elkaar’. Via hun videoclip laten de tien kandidaten weten hoe zij het verkiezingsthema willen uitwerken.

Van de dertig kandidaten op de gezamenlijke lijst van SGP en ChristenUnie hebben de eerste tien met eigen middelen een video-opname gemaakt. ,,We hadden vooraf geen richtlijnen gegeven over wat iemand zou zeggen. Alleen hebben we gezegd voor voldoende belichting te zorgen en omgevingsgeluid zoveel mogelijk te vermijden”, zegt campagneleider Leen Huijser, namens fractie en besturen. ,,Het is echt amateurwerk maar met het resultaat zijn we best tevreden.”

De videoclips zijn op de eigen website van de SGP-ChristenUnie te bekijken. Gemiddeld duren de clips twee tot twee en een halve minuut.

In de clips wordt het verkiezingsthema ‘Sliedrecht voor elkaar’ door alle kandidaten toegepast. Het houdt verband met Woningbouw, milieu, met zorg en welzijn, met veiligheid en met regionale samenwerking. Zo zegt wethouderskandidaat Hans Tanis: ,,Met behoud van onze Sliedrechtse identiteit toch een goede regionale samenwerking vormgeven”. En Marjan Bisschop laat weten dat “haar hart ligt bij het sociaal beleid voor alle burgers van dit dorp"

Ook het verkiezingsprogramma en de complete kandidatenlijst staan op de website www.sliedrecht.sgp-christenunie.nl.

advertentie
advertentie