Biesboschcentrum geeft overzicht van nieuwe activiteiten in Brochure 2010

22 januari 2010 om 00:00 Nieuws

DORDRECHT - Biesboschcentrum Dordrecht heeft een nieuw activiteitenoverzicht samengesteld en dit overzichtelijk samengevat in de Brochure 2010. Hierin staat alle informatie over de geplande activiteiten, maar ook over de mogelijkheden om op eigen gelegenheid de Biesbosch te ontdekken, bijvoorbeeld met fluisterboot of kano, maar ook door een wandeling maken en te voet het Beverbos te bezoeken.

Voor alle natuurliefhebbers organiseert Biesboschcentrum Dordrecht weer een groot aantal vaar-, wandel-, kano- en fietsexcursies, zoals de Avontuurlijke vogeltocht, Biesboschtocht, Bevertocht, Doolhoftocht of Kooikisttocht. Nieuw dit jaar is de vaar-wandeltocht “Wintervogels in de Ruigten”, naar een bijzonder stukje nieuw natuurgebied, namelijk De Ruigten bezuiden den Peerenboom. Ook korte tripjes zijn mogelijk. Tijdens een Rondje Hollandse Biesbosch vertelt de schipper van de fluisterboot in één uur alles over dit unieke wetland.

Voor feestjes en partijen biedt het Biesboschcentrum feestelijke tochten met fluisterboot de Halve Maen. Dit jaar organiseert Biesboschcentrum Dordrecht een bijzondere dagtocht naar Rotterdam. Onder het genot van een heerlijk buffet, vergaapt u zich aan het spectaculaire uitzicht op de verlichte skyline van “Manhattan aan de Maas”.

De brochure is gratis aan te vragen via 078-630 5353 of e-mail info@biesbosch.org. Of vraag er naar aan de balie bij Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53 in Dordrecht.

advertentie
advertentie