Tamara Koppelaar verlaat SP Sliedrecht

25 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Op de Algemene Ledenvergadering van de SP Sliedrecht, maandag 11 januari, is een nieuw bestuur gekozen. Grote wijziging binnen het bestuur is dat voorzitter Tamara Koppelaar, na een lange staat van dienst, haar functie neerlegt. ,,Met pijn in het hart", benadrukt Koppelaar, die van Sliedrecht naar Dieren, gemeente Rheden, verhuist. Ook daar wil ze zich weer voor de SP gaan inzetten.

Tamara Koppelaar zat sinds 2003 in het bestuur van de afdeling en begon als algemeen bestuurslid. Vervolgens werd ze organisatiesecretaris en de laatste jaren was ze voorzitter van de afdeling. ,,De afgelopen jaren heb ik mij met veel plezier ingezet voor de afdeling. Ik kijk met een goed gevoel terug naar de dingen die we als afdeling hebben kunnen doen. We waren de afgelopen jaren actief in de zes gemeentes die tot onze afdeling horen en ik heb er vertrouwen in dat de afdeling ook de komende jaren haar steentje zal blijven bijdragen aan een socialere regio”, aldus Tamara Koppelaar.

Jennifer Koster is op de ledenvergadering gekozen als nieuwe voorzitter. ,,Ik heb veel zin om samen met de leden me in te gaan zetten voor een socialere omgeving. U zult ons weer op straat vinden, met landelijke , maar ook lokaal gerichte acties”, aldus Jennifer Koster.

Jack de Haas zal vanaf nu de nieuwe organisatiesecretaris zijn van de afdeling.

advertentie
advertentie