Verkiezing 'Familiebedrijf van het Jaar'

26 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Het Kompas Sliedrecht organiseert in 2010 de verkiezing van het Familiebedrijf van het Jaar. Alle familiebedrijven in het verspreidingsgebied van deze krant kunnen hieraan deelnemen. Bovendien is de winnaar van de verkiezing bij Het Kompas meteen ook kandidaat voor de landelijke verkiezingen.

Voor de Nederlandse economie zijn familiebedrijven van groot belang. Er zijn ruim 190.000 familiebedrijven in Nederland die gezamenlijk zorgen voor ruim veertig procent van de werkgelegenheid. Ook het lokale bedrijfsleven kent vele zaken en ondernemingen die van generatie op generatie succesvol zijn.

De kandidaat-familiebedrijven worden door een jury van lokaal/regionaal deskundigen genomineerd en beoordeeld. En ook een publieksjury gaat een stem uitbrengen. Daartoe worden de genomineerde bedrijven uitgebreid geportretteerd in een speciale uitgave in deze krant. Daarnaast worden deze bedrijven gepromoot via de aparte rubriek ‘Familiebedrijf van het Jaar’ op de website www.kompassliedrecht.nl.

Bedrijven kunnen zich zelf aanmelden via een mailbericht aan deze krant: kompas.sliedrecht@bdu.nl. Vermeld daarin naam van bedrijf, contactpersoon en contactgegevens. Vervolgens wordt contact opgenomen over de verder benodigde informatie. Andere bedrijven voordragen is ook mogelijk; uiteraard worden die bedrijven vervolgens benaderd over deelname aan de verkiezing.

De winnaars worden gekandideerd voor de landelijke verkiezing van Familie van het Jaar in september 2010.

De verkiezing ‘Familiebedrijf van het Jaar’ is een initiatief van de Nederlandse Nieuwsblad Pers (NNP) waarvan ook Koninklijke BDU Uitgevers lid is.

Het Centrum voor het Familiebedrijf is tevens partner in het project.

advertentie
advertentie