Sjaco bij Ouder & Wijzer en Ouderensongfestival

30 januari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Sjaco is dinsdagavond 9 februari tussen 19.00 en 20.00 uur te horen bij Ouder & Wijzer op Merweradio. En op 10 februari neemt hij deel aan de voorrondes van het landelijk ouderensongfestival. Sjaco van der Speld profileert zich met zang, muziek, cabaret en sketches als een rasechte en gepassioneerde entertainer voor de zorgsector. Tijdens de uitzending op Merweradio vertelt hij hierover. Ongetwijfeld zullen er ook fragmenten van zijn mooiste en grappigste liedjes te horen zijn.

Door Margreet Strijker

ZZP’er (Zanger Zonder Personeel) Sjaco: ,, Gezien het feit dat ik echt de coördinatie heb van een clown zal ik maar gelijk met de deur in huis vallen met mijn motto: ‘Uw entertainment is mijn zorg’. Momenteel toer ik door het land met twee voorstellingen. ‘Het feest der herkenning’ een programma voor bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen en ‘De ouder wordende Nederlander’ voor vrijwilligers en andere oudere (55+) jongeren.” Ook kan men ‘Liedjes op maat’ laten maken voor jubilea, afscheid- of verjaardagfeestjes. Sjaco Entertainment is een combinatie van leuke liedjes en clownerie. Veel herkenning en meezingen. Soms een traantje maar vooral veel lachen. In ‘Is dit alles’ wordt de teleurstelling bezongen van een bezoek aan de Notaris na het bekendmaken van de inhoud van een testament. Scootmobielen gaan ‘Oerend Hard’ en ‘Leun op mij’ wordt gezongen vanuit het standpunt van een rollator. De voorronde van het songfestival wordt gehouden in Utrecht. De finale is in mei in de Stadsschouwburg van Amsterdam. Sjaco: ,,En die hoop ik wel te halen natuurlijk.”

Ouder & Wijzer zendt elke dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur uit op 105.4 via de ether en op 105.9 op de kabel. Zie ook: www.stichtingjam.nl/ouderensongfestival en www.sjaco.info.

advertentie
advertentie