Ron van den Berg nieuwe trainer v.v. Sliedrecht

14 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Ron van den Berg wordt met ingang van het seizoen 2010-2011 de trainer van het eerste elftal van voetbalverenigng Sliedrecht. Van den Berg heeft ruim vijftien jaar betaald voetbal gespeeld bij onder meer Sparta, Fc Groningen en Excelsior. Daarna is hij het trainersvak ingegaan, bij onder meer Sparta en in het Midden-Oosten. In de afgelopen jaren was hij trainer bij Nieuwenhoorn, Leonidas en hoofdklasser Sc Feijenoord. De Rotterdammer is met het bestuur van de Lockhorstbewoners een contract overeengekomen van een jaar met een optie van nog een jaar.

Daarnaast heeft het bestuur de Papendrechtse trainer Leo Dekker aangetrokken om volgend seizoen als coördinator jeugd en techniek te gaan optreden. Dekker, nu nog trainer bij WCR in Rhoon had aangegeven een andere weg in te willen slaan in de voetbalwereld waarop voetbalvereniging Sliedrecht ingesprongen is.

Voorts heeft het bestuur de contracten met de trainer van het tweede elftal Ronald den Ouden en A1 trainer Hanno van de Herik met een jaar verlengd.

advertentie
advertentie