Sliedrecht Sport opnieuw fors onderuit in Weert

21 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Voor de volleybalster van Sliedrecht Sport is ook de derde confrontatie in dit seizoen met PND/VC Weert op een fikse teleurstelling uitgedraaid. Het team verloor opnieuw en wederom wist het in de schitterende, fonkelnieuwe sporthal Aan De Bron niet tot setwinst te komen: 3-0 (25-19,25-17,25-23).

Sliedrecht Sport speelde een uitermate wisselvallige wedstrijd waarin de servicedruk te laag en de foutenlast veel te hoog was. Zonder de geblesseerde Fanny Lafeber zat het team continu “aan het elastiek” in het scoreverloop en wist het regelmatig een achterstand te nivelleren, maar nooit was er sprake van het overnemen van het inititatief in de wedstrijd. Even leek er een keerpunt in de wedstrijd te zijn : bij 18-23 leek de winst in de derde set een kwestie van tijd, maar op de opslag van ex-Oranje-international en spelverdeelster Suzanne Freriks raakte het team het spoor volledig bijster en werd het ijskoud weggeserveerd : 25-23.

Ook trainer-coach Meino Rozendal was diep teleurgesteld over de matige vertoning in Noord Limburg : ,,Wij zullen de aankomende week met zijn allen op de trainingen de zaken nog eens optimaal op scherp moeten zetten en niet alleen denken, dat we Weert kunnen verslaan, maar dat a.s. zaterdag ook eens ondubbelzinnig moeten laten zien ... “

advertentie
advertentie