Een eigentijdse look voor Pour Toi

24 februari 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT – Sinds vijftien jaar is Pour Toi gevestigd op het adres Kerkbuurt 86. Het derde lustrum van de damesmodezaak kan begin maart worden gevierd in een winkel die de afgelopen week een totaal andere uitstraling heeft gekregen. Hout maakte plaats voor gebroken wit en zwart met barokachtige accenten. Sinds donderdagmiddag 25 februari biedt de vernieuwde zaak weer plaats aan een fraaie collectie voorjaarsmode. Eerder deze week spraken we met de eigenaressen Marja de Groot en Petra Verschoor en verkoopmedewerkster Corina die al bijna tien jaar in de winkel werkzaam is.

Door Ria Scholten

Ten tijde van ons bezoek zijn de schilders nog volop bezig met hun werkzaamheden. Het houten meubilair wordt vakkundig gespoten. De verlichting is vernieuwd en ziet er fraai en trendy uit. Wat blijft is de houten vloer die prima past bij de nieuwe stijl. De dames steken zelf de handen ook uit de mouwen, want de klus dient in recordtijd te worden geklaard. Ze zijn echter best bereid om tijd vrij te maken voor een korte terugblik.

“In de loop van de jaren hebben we met veel trouwe klanten een band opgebouwd. Er zijn dames die elke week even binnenlopen voor een praatje en een kopje koffie. Natuurlijk maken zij meteen van de gelegenheid gebruik om de nieuw binnengekomen kleding te bewonderen. Veel van onze klanten zijn in de loop van de tijd vriendinnen geworden, vertelt Petra. Dat is echter niet het enige dat de dames tot tevredenheid stemt. “We zijn ook erg blij met de nieuwe winkels die zich de afgelopen tijd op de Kerkbuurt hebben gevestigd en aan het winkelgebied een nieuwe impuls hebben gegeven”, vult Marja aan.

Pour Toi verkoopt damesmode in de maten 34 tot en met 44 en richt zich op verschillende leeftijdcategorieën. “Zowel moeders als dochters kunnen bij ons terecht”, laten de dames weten. “Onze collectie omvat leuke en originele merken zoals Oxmo, S.Oliver, Fransa en Soya. Nieuw in onze winkel is de kleding van YaYa, een merk dat met enthousiasme en vindingrijkheid wordt gemaakt. We streven naar een stukje exclusiviteit, zonder daarbij de betaalbaarheid uit het oog te verliezen.”

Wat wordt het modebeeld in het komende voorjaar? “Vrolijk, met sprekende kleuren als oranje, lavendel, cyclaam, mint en aqua die worden gecombineerd met rustige tinten als camel, taupe en grijs. De klassieke zwart/wit combinatie is echter ook dit voorjaar niet uit het modebeeld weg te denken. Er is ook ruimte voor pastels zoals zachtroze. Kortom, er is een ruime keuze voor iedere smaak en vooral rond deze tijd komt er bijna elke dag wel iets nieuws binnen. Naast damesmode hebben we ook een uitgebreide collectie sieraden, sjaals, riemen en tassen. Ter ere van de opening ontvangen de klanten bij hun kledingaankoop een leuke attentie. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.”

Foto: Corina, Petra en Marja (vlnr) hebben zelf ook de nodige energie in de metamorfose gestoken.

advertentie
advertentie