Ondernemend Vrouwennetwerk in Drechtsteden

9 maart 2010 om 00:00 Nieuws

DRECHTSTEDEN - Cisca Stasse en Laura de Bot van Stasse & de Bot Maatwerk zijn op zoek naar leuke contacten met andere vrouwelijke ondernemers voor het eerste Vrouwennetwerk in de Drechtsteden.

,,We zijn begonnen ondernemende vrouwen in onze directe omgeving te vragen of zij ook in contact wilden komen met andere vrouwelijke ondernemers. Omdat velen ook enthousiast waren hebben we een netwerklunch georganiseerd. Inmiddels lunchen we elke 10 weken met een wisselende groep van circa 15 tot 20 vrouwen", vertellen Cisca en Laura.

,,Als ambitieuze vrouwen, hebben we in het verleden diverse netwerkbijeenkomsten bezocht. Daarin miste we het 'echte' contact met de andere deelnemers. Veel netwerkbijeenkomsten zijn toch nog steeds typische mannenaangelegenheden. Vrouwen vinden hier veelal weinig tot geen aansluiting. Op een netwerklunch met alleen vrouwen, worden andere gesprekken gevoerd. Gesprekken over onderwerpen die vrouwen bezig houden en tegen komen in hun dagelijks leven."

Inmiddels is ook de website www.vrouwennetwerkdrechtsteden.nl in de lucht en heeft een van de deelneemsters een logo ontworpen. De eerstvolgende netwerklunch staat gepland voor dinsdag 6 april. Ondernemende vrouwen zijn van harte welkom. Aanmelden kan via info@vrouwennetwerkdrechtsteden.nl of telefoonnummer 078-6314916.

advertentie
advertentie