Grootste algemene verzamelbeurs van de Drechtsteden.

12 maart 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In verschillende zalen van De Lockhorst met een totaal oppervlakte van 700 vierkante meter wordt zaterdag 20 maart de grootste algemene verzamelbeurs van de Drechtsteden gehouden. Om 10.00 uur gaan de deuren van het partycentrum aan de Sportlaan open.

Door de grote van de beurs is er voor ieder wat te vinden. Er staan vele standhouders met postzegels, insteekboeken, stuiverboeken, zowel Nederland als wereld. Ook de 'eerste dag enveloppen', velletjes enzovoort ontbreken niet. Er staan bovendien verschillende standhouders met (euro) munten en biljetten. Hoesjes, houders en bladen voor de verzameling zijn ook aanwezig.

Natuurlijk ontbreken de ansichtkaarten niet. Er zijn standhouders met kaarten vanaf 25 cent, fotokaarten; veel uit de regio maar zeker ook heel Nederland en verschillende motieven zijn er te vinden. De sigarenbandjes, winkelwagenmuntjes, reclamepennen, diddl, AH voetbalplaatjes, pins, speldjes, miniaturen van auto’s en vrachtwagens maken de verzamelbeurs compleet. Voor de kinderen is een ruiltafel waar diddl, voetbalplaatjes, c1000 stenen geruild kunnen worden. Verkoop is hier verboden.

De beurs is open voor de bezoekers van 10.00 tot 15.00 uur. De entree is, inclusief koffie of thee, 2 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 50 cent inclusief verrassing.

advertentie
advertentie