Charmony in concert in De Lockhorst

17 maart 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In de serie van de muzikale zondagmiddagen, zoals Sunday Jazz en Sunday Free, is er zondag 28 maart Sunday Harmony.

Onder de vleugels van koor 'A lot of' wordt een twee uur durend concert verzorgd door Charmony, een close Harmony gezelschap met 23 enthousiaste leden die op maat gemaakte a capella arrangementen zingen van ondermeer Jetse Bremer en Thijs Krammer.

De groep legt zich vooral toe op het lichte repertoire. Moeiteloos schakelen ze over van het Zweeds naar het Afrikaans, van het Bulgaars naar het Portugees en van Nederlands naar Engels. Nummers van onder andere Acda en de Munnik, Beatles, Antonio Carlos Jobim en Neil Youg passeren de revue.

Bij dit optreden wordt Charmony bij meerdere stukken speciaal begeleid door een band, bestaande uit Arjan Kros (gitaar), Albert-Jan Vonk (bas), Gerard Treffers (toetsen) en Lianne Speelman (zang en mondharmonica).

Het concert is op zondag 28 maart om 15.00 uur in de theaterzaal van De Lockhorst. Entree € 8.00. Kaarten aan de kassa of telefonisch op werkdagen van 9.00 tot 13.00 uur of bij de bekende verkoopadressen. Zie ook www.theaterdelockhorst.nl.

advertentie
advertentie