Pia Douwes en Soli Deo Gloria in 'Music and Motion'

17 maart 2010 om 00:00 Nieuws

ALBLASSERDAM - Musicalster Pia Douwes komt op morgen, zaterdag 17 april, naar Alblasserdam. Zij zal haar medewerking verlenen aan het concert “Music and Motion” dat gegeven wordt in Sporthal Blokweer in Alblasserdam. Music and Motion is een groots opgezet concert georganiseerd door Chr. Muziek Vereniging Soli Deo Gloria ter gelegenheid van haar 110-jarig jubileum.

Music and Motion wordt een avondvullend programma met een aaneenschakeling van pop- en musicalhits uitgevoerd door het fanfare-orkest en de Melody Percussion Band van Soli. Speciale gasten deze avond zijn gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam, Vocal Popgroup Re-Flax uit H.I. Ambacht en musicalster Pia Douwes. Zij zullen in alle denkbare combinaties optreden.

Re-Flax werd bekend in de regio door deelname aan het EO programma Korenslag in 2007. De groep wist toen door te dringen tot de finale en eindigden uiteindelijk op een tweede plaats.

Een van de hoogtepunten deze avond wordt het optreden van Pia Douwes, hoofdzakelijk begeleid door het fanfare-orkest. Pia speelde in vele musicals (Evita, Elisabeth, Cats, Les Miserable, et cetera) en stond recent nog volop in de belangstelling door haar optreden als jurylid en zangcoach in het televisieprogramma “Op zoek naar …. Mary Poppins”. In augustus dit jaar is ze weer in de Nederlandse theaters te zien in de Queen Musical “We Will Rock You”.

Aanvang 20.00 uur. Kaarten à 15 euro zijn nog online te bestellen via de website www.sdgalblasserdam.nl/M&M en zijn tevens te verkrijgen bij de verkooppunten SCC Landvast en Boekhandel De Krekel op het Makado-centrum.

advertentie
advertentie