Outlet Blitzz heeft merkkleding voor kids

22 maart 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In een ruim pand op de Kerkbuurt 258 is sinds enkele weken Outlet Blitzz gevestigd. Een eigentijdse winkel met redelijke geprijsde kleding voor jongens en meisjes in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. ,,Het openen van een eigen zaak is een hele stap, maar wel ontzettend leuk”, vertelt eigenares Angelique Volker. ,,Ik ben altijd dol op mode geweest, maar nog nieuw in de outletmarkt. Er valt dus nog heel veel te ontdekken. Gelukkig ben ik van nature nogal leergierig en ik ga er dan ook voor honderd procent voor.”

Door Ria Scholten

Wie de winkel binnenstapt, ziet al snel dat de kersverse onderneemster niet van half werk houdt. Ze heeft al heel wat complimenten gehad over de sfeervolle en overzichtelijke inrichting van de winkel. Comfortabele vaste vloerbedekking in een oranjebruine natuurtint zorgt voor een duidelijk contrast met het roomwitte houten meubilair. Bovendien hebben de kids de beschikking over twee paskamers.

In de rekken hangt fleurige merkkleding in verschillende prijsklassen van bekende merken als Ralph Lauren, Tommy Hilfiger en VinRose, maar ook van Locker, Boystar, Girlstar en Retour. De collectie wordt regelmatig aangevuld. Het verdient dus aanbeveling om bijvoorbeeld eenmaal per veertien dagen even binnen te lopen.

,,Kinderkleding is prijzig. Ik weet dit uit ervaring omdat ik zelf moeder ben van vier kinderen”, vertelt Angelique. ,,Outlet biedt de mogelijkheid om voor een redelijke prijs merkkleding aan te schaffen. Ik verkoop kleding uit de collecties 2009 én 2010.”

De winkel staat uiteraard in het teken van de voorjaars- en zomercollectie en dat levert een kleurig plaatje op. Ze pakt een aantal kledingstukken uit het rek. Een rood shirt van The Dutch Design Bakery doet het prima in combinatie met een piepklein spijkerrokje van VinRose. Een echte blikvanger zijn de veelkleurige romperpakjes mét capuchon. Heel leuk voor kleine stoere jongens.

Naast kinderkleding verkoopt Outlet Blitzz ook kleine cadeautjes voor baby’s zoals rompertjes en kledingsetjes. “Romantische kleine meisjes kunnen hier terecht voor een mooie prinsessenjurk met een bijpassend jasje in glanzende stof in wit of oudroze uit de nieuwe Vinrose collectie”, vertelt Angelique. ,,Ze zijn heel geschikt voor een feestelijke gelegenheid en leverbaar tot en met maat 152. Deze jurkjes kunnen als de gewenste maat niet in de winkel aanwezig is worden bijbesteld.”

Outlet Blitzz is gevestigd op het stukje Kerkbuurt dat toegankelijk is voor auto’s. De winkel is geopend op woensdag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Donderdag koopavond van 19.00 tot 21.00 uur. Wie niet in de gelegenheid is om tijdens de openingstijden langs te komen, kan een afspraak maken voor een bezoek aan de winkel. Het telefoonnummer is 0184-422254 of 06-51167427.

Foto: Angelique Volker is als nieuwkomer in de outletmarkt met veel enthousiasme aan de slag gegaan.

advertentie
advertentie