De ergernis van mij als burger

25 maart 2010 om 00:00 Nieuws

INGEZONDEN

Beste SGP-CU, ik heb een vraag. Hoe is het mogelijk dat u kerk en staat niet gescheiden kunt houden bij het formeren van een nieuwe gemeenteraad? Zowel in de landelijke politiek als in de gemeente politiek zijn de feiten daar: de grootste partij beslist met wie hij wat kan. Maar, en hier komt mijn ergernis, als nu de grootste stijger, in dit geval PRO Sliedrecht, opzij gezet wordt voor drie verliezers, dan breekt werkelijk mijn klomp.

Niet iedereen kiest PRO Sliedrecht uit protest, zoals men landelijk bij de PVV misschien wel doet. De burger heeft weloverwogen gekozen voor een veranderend beleid voor ons mooie dorp. Dan begrijp ik werkelijk niet dat u niet samen wil en of kan of moet samenwerken. Daar zou niet eens een vraag over mogen zijn.

De inwoner van Sliedrecht wil anders. Dan moet u daar naar luisteren, toch?

Ik heb u gezien als een echte politicus met een hart voor uw partij tijdens ons debat op Merwe TV, maar ik wil u toch als inwoner zeggen: vergeet de makkelijke weg en ga eens met hen praten. Gewoon praten en luisteren naar elkaar om wat nu werkelijk van belang is voor ons dorp. Om er dan samen een succes van te maken.

We zijn toch niet voor niets naar de stembus gegaan op 4 maart of wel?

Ik wacht met spanning uw reactie af.

Met vriendelijke groet,

Bernadette van der Plas

Pro dorp

advertentie
advertentie