Super de Boer geeft grote prijzen weg tijdens ‘Super Monopoly’ actie

30 maart 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Super de Boer gaat weer van start met de populaire actie ‘Super Monopoly’. Van maandag 5 april tot en met zondag 16 mei staat Super de Boer in het teken van dit wereldberoemde bordspel, en zullen er bij Super de Boer veel fantastische prijzen uitgereikt worden. Dit jaar maken klanten tijdens de landelijke ‘Super Monopoly’ actie zelfs kans op een van de acht Daihatsu Cuore’s ter waarde van 10.925 euro. Deze is te bezichtigen in onze winkel aan de Kerkbuurt 41.

Bij elke tien euro aan boodschappen en gemiddeld tien actieproducten per week krijgt de klant bij Super de Boer Monopoly kanskaart. Dit kan de Direct Prijs-kaart, de Straatkaart of de Stationskaart zijn. Om bijvoorbeeld een auto te winnen, moet de klant zowel de Leidsestraat als de Kalverstraat in bezit zien te krijgen. W. Kieskamp, supermarktmanager van Super de Boer Sliedrecht verwacht ook dit jaar weer enorme belangstelling: ,,Er zijn heel veel geweldige prijzen te winnen en de winkans van 1 op 4 maakt meedoen uitermate aantrekkelijk.”

De Direct Prijs-kaart betekent direct prijs met één Monopolykaart. Dit kan een product uit de winkel zijn, maar bijvoorbeeld ook een Gabol kofferset of een heuse Gazelle omafiets. Het is ook mogelijk dat de klant een straat- of stationskaart ontvangt bij de kassa van Super de Boer. Met deze kaarten kan er doorgespaard worden om een stad of alle stations compleet te krijgen. Aan deze complete series zijn diverse grote prijzen verbonden, variërend van Daihatsu Cuore’s, Sunweb vakantie reischeques tot Duinrell arrangementen en LG flatscreen televisies. In totaal geeft Super de Boer landelijk ruim 2,5 miljoen weg.

Voor meer informatie: www.superdeboer.nl

Super de Boer, Kerkbuurt 41, Sliedrecht.

advertentie
advertentie