Thema avond Vietnam & China

30 maart 2010 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Regio Reisburo houdt op woensdag 7 april een avond in het teken van Vietnam & China. Op het hoofdkantoor van Regio Reisburo in Gorinchem wordt een presentatie gegeven door Azië-kenner Marjo Borst. Zij vertelt op een enthousiaste en vermakelijke manier uit eigen ervaring over de cultuur, het klimaat, de mooie rondreizen en bezienswaardigheden van deze bijzondere landen.

Marjo Borst is sinds 1979 werkzaam in de reiswereld. Als tourmanager bij onder andere De Jong Intra Vakanties heeft zij veel in Azië gewerkt en ontzettend veel ervaring en kennis opgedaan. Zij heeft wereldwijd groepsreizen begeleid en is betrokken geweest bij het samenstellen van rondreizen.

Het programma van de avond ziet er als volgt uit: 19.00 uur ontvangst, 19.15 uur presentatie China, 20.15 uur pauze, 20.30 uur presentatie Vietnam, 21.30 uur einde.

In verband met het beperkt aantal plaatsen is vooraf aanmelden gewenst, via telefoon 0183-620000 of per e-mail: sales@regio-reisburo.nl. Regio Reisburo Gorcum aan de Concordiaweg 8 is makkelijk bereikbaar en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. Er zijn geen kosten verbonden aan de avond.

advertentie
advertentie