Cursus afvallen in groepsverband

6 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - In het voorjaar start Danssport Educatie Centrum Martine met een nieuwe cursus afvallen in groepsverband. De cursus is voor mensen die advies willen over hun voedingspatroon, die graag willen bewegen en die willen afvallen onder begeleiding van een voeding/bewegingscoach. Deze cursus bestaat uit tien bijeenkomsten.

Tijdens iedere bijeenkomst wordt elke deelnemer gewogen en wordt het vetpercentage gemeten. Elke week wordt er een ander thema behandeld op het gebied van onder andere voeding en spijsvertering en wordt er 30 minuten aan beweging gedaan door middel van een circuit. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen de deelnemers ervaringen uitwisselen. De cursisten krijgen veel informatie en tips krijgen op het gebied van voeding en beweging.

De cursus is voor iedereen toegankelijk ongeacht welk dieet er al gevolgd wordt en wordt gehouden vanaf 12 april op maandagavond 20.30 uur. Het maximaal aantal deelnemers per cursusgroep is 10, dus van te voren aanmelden is wenselijk. De cursus wordt gegeven bij Danssport Educatie Centrum Martine aan de Molendijk 177b in Sliedrecht. Voor meer informatie www.danssportcentrummartine.nl of bel 06-52033542.

advertentie
advertentie