Sliedrecht Sport houdt (open) huis

12 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Sliedrecht Sport is al sinds jaar en dag één van de grootste volleybalverenigingen van Nederland. Landelijke bekendheid door haar vlaggenschepen, maar is ook regionaal een grote trekpleister voor jeugdige volleyballers. Vele talenten proberen eeuwige volleybalroem te behalen door de Sliedrechtse jeugdopleiding te doorlopen. Sliedrecht Sport is trots op deze status en wil iedereen laten meegenieten van dit succes. Daarom houdt de club een 'open huis' op zaterdag 17 april .

Vanaf 9.00 uur zijn diverse jeugdwedstijden te zien, waarna om 16.45 het voorprogramma van de senioren start. Om 19.30 staat Heren 1 te trappelen om als klap op de vuurpijl de altijd beladen derby der Drechtsteden te volleyballen. Dames 1 van Sliedrecht Sport heeft een verrassingsact voorbereid.

Rondom de streekderby Sliedrecht Sport tegen Next Volley Dordrecht is aandacht besteed om de dag extra aantrekkelijk te maken voor het publiek. Te denken valt aan professionele chearleaders, een blaaskapel, huldiging van alle kampioenen en spotlights om deze wedstrijd een derby-waardige ambiance mee te geven. Daarvoor is natuurlijk ook veel publiek nodig. De hele vereniging heeft hard gewerkt aan het werven van publiek. Van clinics en trainingen voor en door de jeugd, aanwezigheid van basisscholen, maar ook de (oud) leden en overige vrijwilligers hebben hun steentje bij gedragen in de organisatie. Het publiek kan een extra blauw-wit tintje krijgen doordat er de gehele dag een fanshop aanwezig is met blauwwit gekleurde artikelen.

De hele dag wordt gefilmd, waar vervolgens een promo-film van gemaakt wordt.

advertentie
advertentie