Informatiebijeenkomst 'Grip op geld'

16 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - De Cliëntenraad Sliedrecht houdt op 27 april in samenwerking met het Bureau Sociaal Raadslieden Sliedrecht een informatiebijeenkomst met het thema 'Grip op Geld'. Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over onder andere schuldhulpverlening. Ook wordt uitgelegd wie er voor kwijtschelding van gemeentelijke heffingen in aanmerking komt en wanneer er een beroep kan worden gedaan op de Sociale Dienst Drechtsteden voor extra geld voor bijzondere kosten.

Voorts worden tips gegeven hoe men goed met geld kan omgaan en hoe men kan voorkomen dat er financiële problemen komen. De bijeenkomst is met andere woorden bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het thema 'geld' en hoe hier op een goede manier mee om te gaan. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen.

Iedereen is van harte welkom op dinsdagmiddag 27 april van 13.00 uur tot 15.00 uur in de zaal van de Tuinfluiter, Tuinfluiterstraat 136 in Sliedrecht (binnenlopen vanaf 12.45 uur kan). De toegang is gratis, inclusief koffie en thee.

advertentie
advertentie