Fietsen door Merwestroom-gebied met Rabobank

23 april 2010 om 00:00 Nieuws

SLIEDRECHT - Rabobank Merwestroom nodigt fietsliefhebbers, jong en oud, uit voor een tocht van 50 kilometer door hele gebied van de bank. De recreatieve tour wordt gehouden op zaterdag 8 en deelname is gratis.

In de fietstocht gaat het niet om snelheid, het is een recreatieve tour voor het hele gezin. De route van ongeveer 50 kilometer loopt door de omgeving van Rabobank Merwestroom, en wordt gekenmerkt door de mooie natuur. Onderweg staan er diverse verrassingen op het programma. Door de vele stops is het parcours, volledig uitgepijld door de organisatie van de Rabo Bidon Classic, ook geschikt voor minder ervaren fietsers en kinderen.

Het advies is om een goede fiets mee te nemen. Mocht er onverhoopt toch pech onderweg zijn, dan is de redding nabij. Op het parcours rijden verschillende auto's van Wielervereniging Jan van Arckel.

Voor inschrijvingen (tot en met 1 mei) wordt verwezen naar www.rabobank.nl/merwestroom. Op dit adres is tevens uitgebreidere informatie te vinden over de fietstocht. Let op: Inschrijven is mogelijk tot en met 1 mei 2010.

advertentie
advertentie